Abdijwinkel


De abdijwinkel heeft een grote keuze uit religieuze creaturen, zoals Oosters-orthodoxe iconen, heiligenbeelden, kandelaren, wierookbranders.


In de gespecialiseerde boekwinkel vindt u boeken over onder andere theologie, filosofie, spiritualiteit, poĆ«zie, enzovoorts.  Verder vindt u in de winkel verschillende producten gemaakt in onze abdijkeuken met planten en vruchten uit onze eigen tuin, zoals jam, mosterd, kruidenoliĆ«n, maar ook veel producten van kloosters uit binnen- en buitenland.
 

Broeder Thijs ontwikkelde samen met de lokale kaasboerderij De Franschman twee unieke kazen die exclusief in de abdijwinkel verkocht worden: abdijkaas met mosterd-peper en de honingklaver abdijkaas.

 

De speciaal-bieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische  teelt en water uit de Sancti Adalberti bron. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur. voorzien van water uit de Sancti Adalberti bron.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om producten en boeken telefonisch en/of via E-mail te bestellen en tijdens de openingstijden van winkel op dinsdag tot en met zaterdag af te halen (of we sturen het naar u toe).

 

Een ware plek van ontmoeting voor bezoekers, bedevaartgangers, fietsers en wandelaars is onze smaakvol ingerichte Koffie- en thee drinkerij, waar u wisselende exposities kunt bewonderen en een bezoekje aan ons museum kunt brengen.

Nieuwsbrief

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van Egmond.

We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
© 2024, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden