Geen producten in je winkelwagen.

Abdijwinkel

Op woensdag 8 december zijn de gasterij en kerstmarkt gesloten wegens omstandigheden, maar de abdijwinkel is gewoon geopend.

De abdijwinkel is wijd en zijd bekend en maakt al jaar en dag deel uit van de Benedictushof.
Dat maakt een bezoekje aan de abdijwinkel des te aantrekkelijker omdat niet alleen een rijkelijk gevulde boodschappentas met monastieke producten blij stemt maar even relaxen op het terras van de Gasterij met een net aangeschaft boek uit onze gespecialiseerde boekwinkel of een koffie met appelgebak te gebruiken in het totaal gerestylede monastieke restaurant is op zich al de moeite waard.

De Benedictushof is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 uur tot 16:30 uur, de abdijwinkel gaat om 11:00 uur open voor publiek.
Sancti Adalberti Sancti Adalberti
De speciaal-bieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.
WELKOM IN DE ABDIJWINKEL
Abdijkaas Abdijkaas
Broeder Thijs ontwikkelde samen met de lokale kaasboerderij De Franschman twee unieke kazen die exclusief in de abdijwinkel verkocht worden: abdijkaas met mosterd-peper en de honingklaver abdijkaas.
Abdijkaarsen Abdijkaarsen
Wij maken op ambachtelijke wijze unieke abdij kaarsen voor uw doop, huwelijk, jubileum, verjaardag, of begrafenis. Ook het personifiëren van kaarsen hoort tot het ambacht.

Nieuwsbrief

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van Egmond.

We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
© 2021, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden