Abdijwinkel

De Abdijwinkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur.

Bericht uit de kaarsenmakerij en het atelier 

De vakantietijd heeft ook invloed op verschillende werkzaamheden in de kaarsenmakerij. Doordat er vrijwilligers op vakantie zijn kunnen sommige werkzaamheden niet gedaan worden. Dit geldt vanaf 1 augustus tot 1 september 2023. Mocht u een grote bestelling willen doen of een speciale kaars laten maken, neemt u dan eerst contact op met de winkel of het kan gezien de tijd en de menskracht. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Er is één uitzondering: kaarsen voor uitvaarten kunt u te allen tijde bestellen.

abdijkaarsen@abdijvanegmond.nl   tel. 072 -5062784

Het is natuurlijk altijd mogelijk om producten en boeken telefonisch en via E-mail te bestellen en tijdens de openingstijden van winkel op dinsdag tot en met zaterdag af te halen (of we sturen het naar u toe).
U kunt bellen naar 072-5062786 en mailen naar abdijkaarsen@abdijvanegmond.nl of boeken@abdijvanegmond.nl

 

Winkel   Rondleidingen 

Benedictushof  Vacatures 

 

Defribilator in de Benedictushof
Sancti Adalberti Sancti Adalberti
De speciaal-bieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.
WELKOM IN DE ABDIJWINKEL
Abdijkaas Abdijkaas
Broeder Thijs ontwikkelde samen met de lokale kaasboerderij De Franschman twee unieke kazen die exclusief in de abdijwinkel verkocht worden: abdijkaas met mosterd-peper en de honingklaver abdijkaas.
Abdijkaarsen Abdijkaarsen
Wij maken op ambachtelijke wijze unieke abdij kaarsen voor uw doop, huwelijk, jubileum, verjaardag, of begrafenis. Ook het personifiëren van kaarsen hoort tot het ambacht.

© 2023, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden