Wellness voor de ziel

Graag willen we vanuit ons bezinningsaanbod enkele bijzondere bijeenkomsten in onze abdij onder uw aandacht brengen. Allereerst is er in augustus de eendaagse zomerretraite: Levende Aarde onder leiding van broeder Geerard en Tini Brugge: wees welkom op deze dag van “stilstaan en bezinnen midden in het groen” en laat je inspireren.
Voor meerdere dagen geheel verzorgd verblijf in de abdij kunt u kiezen voor de vijfdaagse retraite ‘Ontmoeten‘ begin oktober onder leiding van José Sueters en broeder Johannes. Misschien ontmoet je jezelf, de ander, de stilte of zelfs nog meer..
Verder staat nieuw op onze agenda een lezing door filosoof/dichter Hein Stufkens op zaterdagmiddag 14 oktober. Hij zal spreken in onze abdijkerk over zijn bundel ‘Tot aan het morgenlicht‘ met als motto het bekende citaat van Kierkegaard: Het leven moet voorwaarts worden geleefd, maar wordt achterwaarts begrepen.

U bent natuurlijk ook altijd welkom om zelf enkele dagen in ons gastenhuis te komen logeren voor een persoonlijke retraite. Neem hiervoor contact op met ons gastenhuis.

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie