Nieuw bezinningsaanbod

De versoepeling van de corona maatregelen geeft ook weer ruimte ons bezinningsaanbod uit te breiden en weer gasten uit te nodigen bij de abdij en in de Benedictushof. Zo zijn de maandelijkse Stiltewandelingen door de Egmondse duinen weer van start gegaan en ook is er Lectio Divina (online én in de abdij).
Op 10 maart geeft Thomas Quartier een lezing over zijn nieuwste booek: ‘Blijven, omarm wat op je pad komt’ en op 11 maart wordt het nieuwe boek: ‘Zondagmorgen’ van Willem-Jan Otten gepresenteerd.
In de vroege zomer staan er twee meerdaagse retraites op het programma: Van 9 tot 13  mei is er een ikoonschilderweek en van 1 tot 3  juni een drie daagse stilteretraite. De schilderweek is al geheel volgeboekt, maar bij de stilteretraite is er nog ruimte voor inschrijving. Op zaterdagmiddag 11 juni is er een bijzondere bijeenkomst rondom de presentatie van het boek ‘In Wind en Vuur’, een bundeling van alle liederen van Willem Barnard.
We zijn volop bezig met ontwikkelen van nieuw aanbod, dus hou onze website in de gaten. Kortom, we zijn blij om van onze abdij weer een plek van ontmoeting te maken en we hopen u hier in de komende tijd te kunnen begroeten!

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie