Nieuw abdijproduct: Pindakaas!

De vaste bezoeker heeft het vast al ontdekt; Er is een nieuw abdijproduct! Naast jam, mosterd, thee en kaarsen is er nu ook onze eigen Pindakaas! Onze broeder organist Gerard Hulsman speelt niet alleen mooie noten. Hij brandt en maalt sinds een tijd ook diverse nootjes voor op ons brood! Reden genoeg voor de broeders om dit wat structureler te gaan doen. Vandaar dat sinds een tijdje in het gastenverblijf en de winkel onze eigen abdijpindakaas te proeven is.

Bram Verheijen wist ons te vertellen dat de pindakaas heerlijk is op een snee knapperig geroosterd desembrood met gezouten roomboter. En bij Henny Bebelaar van de boekwinkel komt het thuis alleen op het brood in combi met een dosis sambal. De pindakaas is ook een goede aanvulling voor de mensen die geen vlees eten in de komende veertigdagentijd.

Reden genoeg om ook eens een pot mee te nemen! De potten zijn te koop in twee smaken: gewoon en extra donker geroosterd.

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie