Kom & Zie weekend in januari!

Ben jij degene die onze broederschap wil komen verrijken? De monniken van de abdij van Egmond nodigen je uit om dit pad te verkennen. Van 21 tot 23 januari 2022 geven we jou de kans om een weekend lang met ons mee te leven in onze abdij te Egmond.

Je treft bij ons een gemeenschap van monniken die leeft in vriendschap met Jezus, die samen bidt en werkt. Wij leven in eenvoud en dragen het lief en leed van de wereld in gebed met ons mee.  Wij hebben hart voor onze aarde en voor allen die haar bewonen. Deze dagen willen wij samen met jou op zoek gaan of we in de toekomst samen het evangelie vorm kunnen geven. We leiden je graag rond om alle aspecten van ons leven van binnenuit te leren kennen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw inbreng en vragen.

Jij bent onze gast, dus je hoeft alleen maar jouw tandenborstel en je ziel mee te nemen. De ontvangst is vrijdag 21 jan tussen 15.00 en 16.30. Het vertrek is zondag 23 jan om 15.00 uur.  Je verblijft in een van de gastenkamers van de abdij, maar je deelt het monnikenleven van meer nabij.  Meld je aan via telefoon 072 5061415  of mail naar: info@abdijvanegmond.nl

Help de broeders en download hier een poster om in je eigen kerk op te hangen!

Sint-Adelbertabdij
Abdijlaan 26
1935 BH Egmond-Binnen
https://www.abdijvanegmond.nl

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie