Kerstmarkt

De kerstmarkt is in volle gang en mag een groot aantal klanten verwelkomen in de abdijwinkel. Van kaarsen tot kerstkaarten en van kerststallen tot engeltjes in alle soorten en maten, je kunt het er allemaal vinden. Voor jong en oud is er iets van uw gading bij en voor de allerjongste ligt er een presentje onder de kerstboom.

En hoe prachtig mooi is de kerstgroepententoonstelling in onze nieuw winkelruimte? Wat eens magazijnruimte was en kantoor, is nu getransformeerd in 60 vierkante meter extra winkeloppervlak.

Een bevriende gerenommeerde binnenhuisarchitect heeft om niet het ontwerp gemaakt en verschillende handige vrijwilligers van de tuinploeg hebben de verbouwing gerealiseerd. Het is een verrijking voor de abdijwinkel en maakt dat de kerstgroepen permanent tentoongesteld kunnen worden. Hulde voor alle betrokkenen die met vereende krachten deze belangrijke vernieuwing hebben gerealiseerd! Wat moest de abdij toch zonder al die geweldige vrijwilligers? Zonder hen zou de Benedictushof niet kunnen bestaan. Dank voor hen en een bijzonder welkom aan u allen als vaste- of nieuwe klant.

En hoe comfortabel is het om voor of na het winkelen een drankje te gebruiken of een versnapering te nuttigen in onze Gasterij? In onze sfeervol gerestylede restaurant is het goed toeven te midden van de wisselende exposities van veelal bekende kunstenaars.

En de bediening? Die is wederom in gastvrije handen van enthousiaste vrijwilligers.

De kerstmarkt is nog geopend tot en met 6 januari 2022 geopend. Wij verwelkomen u graag tussen 10.30 uur en 16.30 uur in de Benedictushof!

 

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie