Kerst in de Abdijkerk

Ondanks alle beperkingen proberen we u toch ook dit jaar zoveel mogelijk Kerst te laten meevieren met de abdij. Er gaat natuurlijk niets boven echte samenkomst in de kerk, maar gelukkig is onze media een stuk uitgebreider en professioneler dan vorig jaar en kunnen we u via live stream in ieder geval een stuk dichterbij halen door goede beeld- en geluidskwaliteit.
Activiteiten:
Uiteraard is er de kerstmarkt in Benedictushof, waarover verderop in deze nieuwsbrief meer. Op zaterdag 18 december is er een gregoriaans kerstconcert in onze abdijkerk. Dit is door het beperkt aantal plaatsen al geheel uitverkocht, maar we zullen het live uitzenden ( 14.30 u).
Vanaf zondag 19 december is onze kerststal weer te bewonderen in de voorkerk. Daar kunt u ook altijd terecht om een kaarsje te branden.
Na 17.00 uur mogen er geen bijeenkomsten meer zijn dus de nachtwake op 24 december is besloten en wordt vanaf 22.00 uur live uitgezonden via ons youtube kanaal.
Tijdens de dagmis op Eerste kerstdag is er een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar ook deze kunt u vanuit huis volgen.

Wij wensen u allen een mooie opgang naar een intiem en vreugdevol Kerstfeest.

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Agenda
3 Activiteiten
Bekijk alle
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie