Uit de boekwinkel

Numeri, deel vier van rabbijn Jonathan Sacks’ vijfdelige standaardwerk bij de boeken van Mozes is uit. Hij legt verbanden met de Tora als geheel, met filosofie en wereldgeschiedenis en met ons persoonlijke leven.  Individuele vrijheid is een groot goed in de Tora; hoe kan die bestaan naast samenleven en landsbelang? Elk essay over die lange reis naar vrijheid is afzonderlijk te lezen. Het boek kost € 34,99, maar de boekwinkel heeft nog enkele exemplaren van de voorintekening met korting over. Wanneer u er vlug bij bent kunt u het met de korting van 10% aanschaffen.

De andere 3 delen, Genesis, Exodus, Leviticus zijn op voorraad. Deuteronomium, het laatste deel in deze reeks,  verschijnt eind 2023.


Benoit Standaert, monnik en kluizenaar, komt op 26 augustus a.s. naar de Benedictushof voor een bezinningsdag met als thema zijn nieuwste boek: Neem het kind en zijn moeder.

Alle informatie over deze dag vindt u op het Bezinningsaanbod en daar kunt u zich ook aanmelden. De kosten voor deze dag met lunch zijn € 20.

Kijk hier voor andere nieuwe aanwinsten in de boekwinkel

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie