Uit de boekwinkel

Bij de nieuwe aanwinsten staan twee titels die ons nieuwsgierig maken: De voorafplek van Erik Galle en het boek de Moederboom van Suzanne Simard.
Bij het boek van Erik Galle zit een link naar een cursus waarmee u een maand lang iedere dag (gratis ) kan inloggen bij www.kerknet.be 
De cursus volgt het boek en Erik Galle (priester en therapeut) legt uit en vertelt.

Het boek van Suzanne Simard laat zien dat er onder onze voeten een hele wereld te ontdekken is waar we niets van weten, maar waar we wel mee verbonden en afhankelijk van zijn. Broeder Geerard noemt haar in zijn bijdrage in deze nieuwsbrief over zijn gelofte.

De voorafplek, Erik Galle

Erik Galle is priester en psychotherapeut en hij heeft verschillende boeken geschreven vanuit deze twee invalshoeken. Het boek ‘De voorafplek’  gaat over de monnik en de therapeut en wat er gebeurt als ze elkaar in één persoon ontmoeten. Over deze ontmoeting gaat dit boek.

Wanneer u dit boek aanschaft krijgt u er een gratis code bij waarmee u op  www.kernet.eu/voorafplek kunt inloggen en een maand lang elke dag een filmpje kunt volgen met uitleg, verdieping en verwijzing naar de werkvormen en gebeden in het boek. Deze cursus start 2 oktober 2021.

“De voorafplek bevindt zich in ieder mens. Zich hiervan bewust worden , is voor Erik Galle het keerpunt in een mensenleven.”

Het boek kost € 21,95

Op zoek naar de moederboom, Suzanne Simard

Suzanne Simard is hoogleraar bosecologie aan de universiteit van Brits-Colombia. Geboren en opgegroeid in een houthakkersfamilie in het regenwoud van Brits-Colombia. Haar hele leven is ze bezig met onderzoek naar bomen en planten en hun ondergrondse netwerk. Dat netwerk ondersteunt en verbindt op een manier zoals menselijke samenlevingen dat doen.

‘We zijn wel heel erg bezig met de ruimte, maar wat er onder onze voeten is, wordt vergeten’.

Via deze link kunt u over haar leven en werk lezen. ‘Op zoek naar de moederboom’ is haar eerste boek voor een groot publiek.

Het boek kost € 25 

Bekijk hier  andere nieuwe aanwinsten in de boekwinkel

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie