Nieuws uit de boekwinkel

Dit is de laatste boekenbijdrage van 2022. Voor de boekwinkel is het na alle covid beperkingen een goede tijd geweest. Er waren heel veel nieuwe uitgaven, zoveel dat het kiezen soms moeilijk was. Maar onze trouwe klanten kwamen weer terug, oude bekenden, maar ook nieuwe enthousiaste lezers die blij zijn met het boekenaanbod dat wij hebben.

Als aanrader het boek van Willem Jan Otten, over het missen van de missen toen we allemaal binnen  moesten blijven vanwege de pandemie. Het boek volgt het A-jaar en is onlangs verkozen tot het beste theologische boek van 2022. Uit het juryrapport:

Een prachtig meditatief boek, waarin de schrijver op meesterlijke wijze door het liturgisch jaar heen gaat. Enig in zijn soort … Met zijn poëtische sensitiviteit en intellect gaat hij de wekelijkse Bijbellezingen te lijf, vergelijkbaar met hoe Willem Barnard dat doet in het iconische werk Stille omgang.

Willem Jan Otten is dit jaar ook 50 jaar dichter en dat viert hij met een tweeling-uitgave van een keuze uit zijn gedichten van deze 50  jaar getiteld Diepe eb en een tocht langs zijn meest diepbare dichters, getiteld Wil je mij poëzie leren. Dat roept vragen op, wat is poëzie, van wie heeft hij het geleerd. Is het nuttig en is haar zoeken een vorm van geloven.

We hebben geen webwinkel, maar u kunt altijd mailen met uw vragen of u kunt via de mail boeken bestellen. En het is nu ook mogelijk Duitse en Engelse titels te bestellen.

We ontvangen u ook in 2023 weer graag in de boekwinkel en wensen u een zalig kerstfeest en een jaar met veel leesplezier.


‘Zondagmorgen’, over het missen van God
€ 25,99

En de twee nieuwe  uitgaven over zijn dichter zijn:


Diepe eb, vijftig jaar dichter, vijftig gedichten
€ 18.95


Wil je mij poëzie leren?
€ 18,95

Bekijk hier de nieuwste aanwinsten in de boekwinkel.
Voor al uw vragen en bestellingen: boeken@abdijvanegmond.nl

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie