Kom & Zie! 9 -11 Juni 2023

Ben jij degene die onze broederschap wil komen verrijken? De monniken van de abdij van Egmond nodigen je uit om dit pad te verkennen. Van 9 tot 11 juni 2023 geven we jou de kans om een weekend lang met ons mee te leven in onze abdij te Egmond.

Je treft bij ons een gemeenschap van monniken die leeft in vriendschap met Jezus, die samen bidt en werkt. Wij leven in eenvoud en dragen het lief en leed van de wereld in gebed met ons mee.  Wij hebben hart voor onze aarde en voor allen die haar bewonen. Deze dagen willen wij samen met jou op zoek gaan of we in de toekomst samen het evangelie vorm kunnen geven. We leiden je graag rond om alle aspecten van ons leven van binnenuit te leren kennen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw inbreng en vragen.

Jij bent onze gast en in alles is voorzien, je hoeft dus alleen maar jouw tandenborstel en je ziel mee te nemen. De ontvangst is vrijdag 9 juni tussen 15:00 uur en 16.30 uur. Het vertrek is zondag 11 juni om 15.00 uur.  Meld je aan via telefoon 072 5061415 0f mail naar: info@abdijvanegmond.nl .

(download hier de poster om in je parochie of gemeenschap op te hangen!!!)

Sint-Adelbertabdij
Abdijlaan 26 1935 BH
Egmond-Binnen

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie