Sint-Adelbertabdij
Abdij van Egmond

Abdijwinkel

De Abdijwinkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Paaskaarsen 2017
Dit jaar zijn de paaskaarsen en applicaties met de hand vervaardigd en ontworpen door de monniken van de Abdij van Egmond. Benieuwd naar de paaskaarsen 2017? Onder aan deze pagina kunt u de folder inzien. Wilt u de gedrukte folder ontvangen? Dat kan. Mailt u uw adresgegevens naar: abdij@abdijkaarsen.nl. 

Abdijwinkel
In de Abdijwinkel vindt u producten uit verschillende kloosters. En uiteraard producten uit onze eigen Abdij, zoals kaas, jam, thee, keramiek en kaarsen. Ook is er een groot assortiment boeken, dvd's en cd's. Kom langs en kijk rustig rond. Maak gerust gebruik van de leestafel om een spiritueel voorproefje te nemen.

Kloosterlunch
Geniet van een heerlijke lunch, gemaakt door de monniken! Komt u een kopje koffie drinken op ons terras in de Abdijtuin? Of heeft u liever een kop thee met kruiden uit onze kruidentuin? Wij bieden u een gevarieerd aanbod.

Komt u ons team vrijwilligers versterken?
De Abdij wordt ondersteund door een team van enthousiaste vrijwilligers. Voor de Abdijwinkel, de kaarsenmakerij en het Abdijrestaurant zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons een dagdeel per week willen ondersteunen. Neemt u voor meer informatie contact op via vrijwilligers@abdijkaarsen.nl

De agenda met aankomende activiteiten vindt u in de rechterkolom op deze pagina. De complete agenda vindt u helemaal onderaan. 

Gerelateerde documenten (PDF)

Een (gratis) reader voor deze documenten kunt u hier downloaden.