Abdijmarkt 2023

Kom naar de Abdijmarkt in Egmond op zaterdag 9 september 2023 en maak kennis met (en proef!) de vele producten van onze abdij.

De Abdij van Egmond opent deze zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur haar tuinen voor de jaarlijkse ambachtelijke Abdijmarkt, waarbij iedereen van harte welkom is. Op deze dag maakt u kennis met de veelzijdige activiteiten van de Egmondse monniken, de zusters van het Liobaklooster en de vele vrijwilligers en vrienden van de abdij. Ook kunt u wandelen door onze mooie boomgaard, de vlindertuin en de kruidentuin, of kom even rustig zitten op ons fluisterterras. In de binnentuin, de abdijkerk en de Buurkerk is een expositie van liturgisch bloemwerk te bewonderen.

Op verschillende plekken op het abdijterrein  zijn er miniconcerten van: Duo Verheijen van Loon met delen uit Schuberts Winterreise in de Egbert van Trierzaal, Trio Stokman met poëtische liederen in de Buurkerk en er zijn orgelconcerten in de abdijkerk. Ook zijn er in de Buurkerk korte meditatie sessies waaraan u kunt deelnemen.

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie