Tarieven

De vergoeding voor verblijf in een gastenkamer is € 62 p.p. per nacht. (prijswijzigingen voorbehouden) Dit is inclusief drie maaltijden, handdoeken en bedlinnen. Dit is exclusief toeristenbelasting. Alle gastenkamers hebben een eigen douche en toilet. Onze voeding is zoveel mogelijk puur en/of biologisch.
Er kan ter plekke betaald worden met PIN.

Online reserveringen zijn alleen geldig als ze officieel per mail zijn bevestigd door de gastenbroeder.

U kunt telefonisch reserveren (0725061415)  of per mail: gastenhuis@abdijvanegmond.nl. Ook kunt u een contactformulier invullen:

Kamer 1 van het gastenverblijf

Individuele reserveringen
Kunt u de vergoeding niet betalen omdat u leeft van een minimum inkomen dan kunt u dit aangeven bij het reserveren. Er zijn dan aangepaste tarieven mogelijk. Als uw budget een hogere vergoeding toestaat dan is dat natuurlijk ook welkom. Bij een annulering op korte termijn (1 tot 4 weken) wordt gevraagd om een bijdrage in de onkosten van 15 euro per gereserveerde nacht. Bij annulering binnen één week of bij niet verschijnen worden de gehele verblijfskosten gerekend.

Groepsreserveringen
Bij reservering voor groepen vanaf 4 personen wordt een vooruitbetaling van 50% van de gehele som gevraagd, over te maken op rekening NL62 RABO 0124 9278 58 t.n.v. st.-Adelbertabdij te Egmond-Binnen. Vermeld altijd uw naam en de datum van het verblijf. De reservering is bevestigd bij ontvangst van de vooruitbetaling. De persoon die reserveert is onze contactpersoon en via deze persoon alleen gaan de betalingen. Tevens is de contactpersoon verantwoordelijk voor een goede communicatie met rest van de groep over bijvoorbeeld dagorde, stilte en sleutelinname.
Bij annulering van één of meer personen tot 8 weken voor de aankomstdatum krijgt men de helft van de vooruitbetaling terug. Daarna wordt de vooruitbetaling als onkostenvergoeding gerekend. Bij annulering van één of meer personen korter dan 4 weken voor aankomst wordt het gehele bedrag voor verblijf in rekening gebracht. Omdat de vraag naar verblijf groot is willen wij zo weinig mogelijk mensen teleurstellen. Als u tijdens uw verblijf ook een eigen programma heeft dan verzoeken wij u hierin onze dagorde op te nemen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Nieuwsbrief

    Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van Egmond.

    We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
    © 2024, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden