Sint-Adelbertabdij
Abdij van Egmond

Kosten

Individuele reserveringen
De vergoeding voor verblijf in een gastenkamer is 50 euro p.p. per nacht. Dit is inclusief drie maaltijden, handdoeken en bedlinnen.  Dit is exclusief toeristenbelasting van 1,80 euro per persoon per nacht. Alle gastenkamers hebben een eigen douche en toilet. Er kan ter plekke betaald worden met PIN of contant.
Kunt u de vergoeding niet betalen omdat u leeft van een minimum inkomen dan kunt u dit aangeven bij het reserveren. Er zijn dan aangepaste tarieven mogelijk. Als uw budget een hogere vergoeding toestaat dan is dat natuurlijk ook welkom. Bij een annulering op korte termijn wordt gevraagd om een bijdrage in de onkosten van 15 euro per gereserveerde nacht .

Groepsreserveringen
Bij reservering voor groepen vanaf 4 personen wordt een vooruitbetaling van 50% van de gehele som gevraagd over te maken op rekening  NL62 RABO 0124 9278 58 t.n.v. st.-Adelbertabdij te Egmond-Binnen. Vermeld altijd uw naam en de datum van het verblijf.  De reservering is bevestigd bij ontvangst van de vooruitbetaling. De persoon die reserveert is onze contactpersoon en via deze persoon alleen gaan de betalingen. Tevens is de contactpersoon verantwoordelijk voor een goede communicatie met rest van de groep over bijvoorbeeld dagorde, stilte en sleutelinname. Bij annulering tot 8 weken voor de aankomstdatum krijgt men de helft van de vooruitbetaling terug. Daarna wordt de vooruitbetaling als onkostenvergoeding gerekend. Bij annulering korter dan 4 weken voor aankomst wordt het gehele bedrag voor verblijf in rekening gebracht. Omdat de vraag naar verblijf groot is willen wij zo weinig mogelijk mensen teleurstellen.  Als u tijdens uw verblijf ook een eigen programma heeft dan verzoeken wij u hierin onze dagorde op te nemen. Voor bedrijven en professionele organisaties behouden wij ons het recht het tarief aan te passen. 

Gastenhuis van de Abdij van Egmond - Kosten
Gastenhuis van de Abdij van Egmond - Kosten
Gastenhuis van de Abdij van Egmond - Kosten
Gastenhuis van de Abdij van Egmond - Kosten
Gastenhuis van de Abdij van Egmond - Kosten