Geen producten in je winkelmand.

25
nov 2021

Periode

donderdag, 25-11-2021

Tijd

17:45 - 20:45

Locatie

Abdijwinkel

Docent

Peter van Asselt

Prijzen

€ 50

Aantal open plekken

6
Inschrijven

Symbolisch bloemschikken: Lichtend verwachten

Vanaf advent staat er in veel kerken en huizen een krans van dennentakken met vier kaarsen erop. De krans staat vol van symboliek, van verwachting en licht.

In deze workshop gaan we aan de slag met onze eigen creativiteit en maken we een arrangement voor advent, voor onze huiskamer of kerk.

Met 4 kaarsen, voor 4 weken van verlangen naar de komst van het Kind. Inschrijfgeld is inclusief  materiaal, 4 Egmondse kaarsen en koffie/thee met wat lekkers.

Over de docent

Peter van Asselt

  • Peter van Asselt is als Top Bloemstylist verbonden aan de Abdij van Egmond. In arrangementen probeert hij steeds verbinding te leggen met de Liturgische kalender en symboliek. Momenteel staan er twee kunstwerken in de Koepelkathedraal in Haarlem tijdens de tentoonstelling ‘Geloof in geluk’. Deze twee kunstwerken zijn in samenwerking met Tini Brugge tot stand gekomen. Voor uitgeverij Docete wordt er momenteel door Tini Brugge en Peter van Asselt gewerkt aan een uitgave van een brochure rond symbolisch bloemwerk met als thema Vieren en gedenken.
Gerelateerde cursussen
30
okt 2021
Cursus
€ 40
13:30 - 16:30
docent: Peter van Asselt

Nieuwsbrief

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van Egmond.

We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
© 2021, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden