25
mei 2020

Periode

maandag, 25-05-2020 - 28-05-2020

Tijd

15:00 - 15:00

Locatie

Abdij van Egmond

Docent

Janneke Krijger

Prijzen

€ 255

Vol

Geen kaarten meer beschikbaar

Inleiding contemplatie – 4-daagse retraite

Deze retraite is geannuleerd

Wie de weg van de contemplatie gaat, heeft steeds weer tijden nodig van intensief oefenen en regelmatige begeleiding. Daartoe wil deze meerdaagse uitnodigen. Ze dient tot verdieping van een al begonnen weg. Er wordt hulp geboden om met knelpunten en ervaringen in het contemplatieve bidden om te gaan. Het samen mediteren in stilte draagt en ondersteunt het groeien in ontvankelijkheid voor alles wat zich in en om ons heen aandient. Wie de “Inleiding in de contemplatie” niet heeft gevolgd zal worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de aanmelding. Er wordt van uitgegaan dat je instemt met dagen in stilte en deelneemt aan de oefeningen.

Cursuselementen: Eucharistieviering, langzame opbouw van zitten in stilte verdeeld over de dag, Bijbelse impulsen en mystieke teksten uit de christelijke traditie, oefeningen, loopmeditatie, uitwisseling in de groep, individuele gesprekken, mogelijkheid om deel te nemen aan qigong oefeningen.

Deze retraite is met verblijf van 3 nachten in een eenpersoonskamer in ons gastenhuis inclusief alle maaltijden, handdoeken en beddengoed.

Leiding: Janneke Krijger en Reinier de Weerdt

Over de docent

Janneke Krijger

Gerelateerde cursussen

Nieuwsbrief

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van Egmond.

We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
© 2020, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden