Geen producten in je winkelmand.

07
sep 2019

Periode

zaterdag, 07-09-2019

Tijd

13:00 - 16:30

Locatie

Jeroen van Noordwijkzaal

Docent

Bärbel Böhling en Marie-Anne Platteel

Prijzen

€ 20
Inschrijven

Fermenteren

Voor de derde keer organiseren we samen met de werkgroep “Levende aarde” de zeer gewilde cursus rond fermenteren. Na een korte inleiding over het hoe en wat van fermenteren gaan jullie zelf aan de slag met nieuwe recepten! Ook voor mensen die voorgaande cursussen niet gevolgd hebben is het goed te doen. Op het programma staan: fruit fermenteren, kombucha maken , pickles maken, aardappelen fermenteren en een klein werkje met gefermenteerde kleurstof. Natuurlijk staat de proeverij van reeds gefermenteerde producten ook weer op het programma.

Inclusief koffie en thee. Schrijf snel in want vol is vol .

Over de docent

Bärbel Böhling en Marie-Anne Platteel

Gerelateerde cursussen
20
sep 2019
Cursus
€ 50
10:30 - 16:00
docent: Tini Brugge

Nieuwsbrief

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de activiteiten van Abdij van egmond.

We respecteren uw privacy. Sint-adelbertabdij zal uw e-mailadres nooit delen met derden.
© 2018, Abdij van Egmond Algemene voorwaarden

Binnenkort is onze webshop actief en kunt u online abdijproducten bestellen Sluiten