Sint-Adelbertabdij
Abdij van Egmond

Zaalverhuur

Onze ruimtes zijn speciaal ingericht voor het ontvangen van groepen voor zakelijke- en familieontvangsten, rondleidingen, workshops en kloosterlunches. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid één van de zalen te huren vergaderingen of voor het geven van lezingen, cursussen en workshops. 


Wilt u de zalen en de mogelijke zaalopstellingen online bekijken? 
Klik dan hier voor een 3D rondleiding. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via telefoon 072- 5062786

Zaaltarieven
De prijzen voor de zaalhuur zijn inclusief het gebruik van beamer en flip-over en geluidssysteem. We hebben geen laptops ter beschikking voor presentaties. Er is een verlengsnoer voor de laptop naar de beamer beschikbaar. U kunt gebruik maken van WIFI. In de Jeroen van Noordwijkzaal is er, vanwege de afgelegen ligging, geen WIFI.


                                                            Non profit            Commercieel

Jeroen van Noordwijk zaal (75 m2)

1 dagdeel                                             € 87,50                    € 125,00          

2 dagdelen                                         € 175,00                    € 250,00

3 dagdelen                                         € 250,00

Egbert van Trier zaal (116 m2)

1 dagdeel                                            € 150,00                    € 250,00          

2 dagdelen                                         € 250,00                    € 400,00

3 dagdelen                                  op aanvraag

Juliana van Falconieri zaal (70 m2)

1 dagdeel                                            € 150,00                    € 250,00          

2 dagdelen                                         € 250,00                    € 400,00

3 dagdelen                                   op aanvraag

Expositieruimte (112 m2)        op aanvraag 

        

Verzorging gedurende de dag

Wij verzorgen graag uw koffie, thee en/of fris. Ook uw lunch maken we in orde. Wilt u afsluiten met een hapje en een drankje? Ook dat kan. Belt u ons gerust voor de mogelijkheden en de prijzen.


Jeroen van Noordwijk zaal

De Jeroen van Noordwijkzaal is 72 m2 groot. In deze zaal kunt u in alle rust en privacy vergaderen of een (meditatie)workshop houden. De capaciteit van deze zaal in theateropstelling is ongeveer 55 personen. De Jeroen van Noordwijkzaal heeft een eigen entree op het terrein van de Abdij. Het uitzicht op de fruitboomgaard is prachtig. De deelnemers hebben naast de zaal de beschikking over een ruime eigen hal en een toiletgroep. 

Egbert van Trier zaal

De Egbert van Trier zaal is 116 m2 groot. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals een hoefijzerformatie, tafels in visgraatopstelling, een theateropstelling met podium en een trouwopstelling

Sinds 2014 is het mogelijk om te trouwen in de Egbert van Trierzaal (116 m2). In deze feestelijke zaal, met uitzicht op de fruitboomgaard van de Abdij, kan het burgerlijk huwelijk worden voltrokken. Voor de huwelijksvoltrekking kan de zaal naar uw wens worden ingericht. Het bruidspaar kan voor het tekenen van de trouwdocumenten gebruik maken van stoelen en een tafel die zijn ontworpen door de bekende architect van de Abdij, architect A.J.Kropholler. Na de huwelijksvoltrekking kan een receptie met aansluitend een lunch of buffet worden georganiseerd. Bij mooi weer op het terras. 

Juliana van Falconieri zaal

De Juliana van Falconieri zaal is 70 m2 groot. De Juliana van Falconieri zaal is het meest geschikt voor kleinere ontvangsten met koffie of kloosterlunch, of als tweede zaal bij de huur van de Egbert van Trierzaal. Een scheidingswand scheidt de zaal af van het restaurant. De lichte ruimte heeft een mooi uitzicht op de fruitboomgaard. 

Expositieruimte

De expositieruimte (het restaurant en de galerie) kan op aanvraag worden gehuurd.


Parkeergelegenheid en overige faciliteiten

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid voor maximaal 74 auto’s (excl. twee extra plaatsen voor invaliden). 

Tijdens uw verblijf bij de Abdij kunt u een kijkje nemen in het Abdijmuseum, de kruiden- en vlindertuin, de kaarsenmakerij. U kunt ook een bezoek brengen aan de kerk of een gebedsdienst met de monniken meemaken.