Spreuk van de dagAls je een kist met kleren hebt en je laat ze er lang in, dan komt het weer er in. Met de gedachten in ons hart gaat het net zo.
headerheaderheaderheaderheader
Overlay
Naar de webshopInschrijven voor de nieuwsbrief
Sint-Adelbertabdij
Gastenhuis
Gastenhuis op Facebook

Welkom in het gastenhuis van de Abdij van Egmond

Welkom in het gastenhuis van de Abdij van EgmondWelkom in het gastenhuis van de Abdij van EgmondWelkom in het gastenhuis van de Abdij van Egmond

U bent van harte welkom in het gastenhuis van de Sint-Adelbertabdij.

Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen. Een oord waar men zich erop toelegt ´vrij te worden voor God´, naar de wapenspreuk van dit huis: ´Deo Vacare´. Vrij zijn voor God strekt zich ook uit naar onze evenmens: een open houding naar ieder die bij ons aanklopt. Een luisterbereidheid voor wie zijn hart wil uitstorten. Een woord van bemoediging en vrede voor allen die zoeken naar hun weg door het leven. 

Wij waarderen het zeer als u enkele dagen als gast ons leven wilt delen. De monniken stellen het dan ook erg op prijs als u de getijdengebeden in de kerk alsook de maaltijden bijwoont.

U kunt een verblijf boeken van twee tot zeven nachten en maximaal twee reserveringen per persoon per jaar zijn mogelijk. Er zijn enkele tweepersoonskamers beschikbaar. Bij groepen met een eigen dagprogramma wordt gevraagd hierin onze dagorde op te nemen. 

Abdij van Egmond • Abdijlaan 26 • 1935 BH Egmond-Binnen
design: Buro aan Zee | realisatie: Gorter Advisie
Spreuk van de dag (29-04-2016)
"Als je een kist met kleren hebt en je laat ze er lang in, dan komt het weer er in. Met de gedachten in ons hart gaat het net zo."
Toelichting bij deze spreuk van de dag: